AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kendini yaralamak

Kahve falında silahla kendini yaralamak

Kahve falında silahla kendini yaralamak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Kahve falında silahla birini yaralamak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Kahve falında silahla adam yaralamak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında silahla yaralamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Kahve falında kendini silahla yaralamak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Kahve falında birini silahla yaralamak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kendini yaralamak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla insan yaralamak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında baltayla birini yaralamak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir