AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek

Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek

Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında ayın suya düştüğünü görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın yeryüzüne düştüğünü görmek kötü günlerin biteceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ayın denize düştüğünü görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak aksiliklerin baş göstereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında arabanın suya düştüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir