AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ölmek

Kahve falında silahla ölmek

Kahve falında silahla ölmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla ölmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında eşini silahla öldürmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini silahla öldürmek kurulu düzeninin olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında silahla ölmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Kahve falında silahla öldürülmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir