AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamı silahla öldürmek

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek bundan hayır göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kul hakkına girmeyeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek elinin bollaşacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı silahla öldürmek işlerin günden güne artacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamı öldürmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı boğarak öldürmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamın öldüğünü görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı keserek öldürmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir