AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla fare öldürmek

Kahve falında silahla fare öldürmek

Kahve falında silahla fare öldürmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çok daha fazla adım atacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında silahla fare öldürmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında silahla fare öldürmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla birini öldürmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin silahla öldürüldüğünü görmek böylece kendine güveneceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında adam silahla öldürmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir