AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam silahla öldürmek

Kahve falında adam silahla öldürmek

Kahve falında adam silahla öldürmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Kahve falında silahli adam öldürmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet eder.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla adam öldürmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında adam silahla öldürmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında silahlı adamlar görmek iyi geçineceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak emeklerinin yarıda kalacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında eli silahlı adam görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir