AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın üzerinde yürümek

Kahve falında ayın üzerinde yürümek

Kahve falında ayın üzerinde yürümek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayın üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayın üstünde yürümek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın üzerinde yürümek bol kazanç getireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure ayında aşure görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayının saldırdığını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın hallerini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın içinde kabe görmek çok iyi işler yapılacağına, güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın dünyaya yaklaştığını görmek geçim derdi çekeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir