AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın hallerini görmek

Kahve falında ayın hallerini görmek

Kahve falında ayın hallerini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayın hallerini gördüyseniz:

  • İşinizi en iyi şekilde yapmalısınız.

Kahve falında ayın hallerini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın hilal halini görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işarettir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayın içinde bebek görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayının oynadığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın ikiye ayrıldığını görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında ayın üzerinde yürümek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir