AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın içinde kabe görmek

Kahve falında ayın içinde kabe görmek

Kahve falında ayın içinde kabe görmek ortaklarla aranın bozulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında ayın içinde kabe gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayın içinde kabe görmek günü birlik tatillere çıkacağına, işindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın içinde kabeyi görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Kahve falında ayın içinden geçmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın içinde bebek görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kendini kabenin içinde görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, insanlar tarafından tanınacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kabe görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kabın içinde süt görmek bunun farkına varacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında kap içinde süt görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir