AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı silahla öldürmek

Kahve falında adamı silahla öldürmek

Kahve falında adamı silahla öldürmek güzel işler yapacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, müjdeli bir haber alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında adamı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında adamı silahla öldürmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında devlet adamı öldürmek onlar adına aç insanları doyuracağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek güzel fırsatların elde edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir adamın öldüğünü görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir adamın öldüğünü görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hırpalanacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın öldüğünü görmek hidayete erip huzuru bulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir