AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak umduklarını bulamayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, arif kimselerden sayılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalışmayan silah görmek her daim Allah yolunda olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak huzurlu günlerin biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında birinin sizi öldürmeye çalıştığını görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak kalbini tekrar hayata açacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fare öldürmeye çalıştığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir