AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini silahla öldürdüğünü görmek

Kahve falında birini silahla öldürdüğünü görmek

Kahve falında birini silahla öldürdüğünü görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini silahla öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında silahla öldürülmek fakirliğinin biteceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla yılan öldürmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Kahve falında silahla köpek öldürmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla hayvan öldürmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamı silahla öldürmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir