AnaSayfa / Genel / Kahve falında av silahı görmek

Kahve falında av silahı görmek

Kahve falında av silahı görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında av silahı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında av silahı görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla ava çıkmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında av yapmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında avrupaya gitmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik avına gitmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında avlanmaya gitmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında avlanan kartal görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında balık avlayanları görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir