AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk üstünde yürümek

Kahve falında pamuk üstünde yürümek

Kahve falında pamuk üstünde yürümek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında pamuk üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Kahve falında pamuk üstünde yürümek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden yürümek bir toplantıdan diğerine koşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çamur üstünde yürümek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, borçların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında buz üstünde yürümek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ip üstünde yürümek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek mutluluğunun da artacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir