AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde su patladığını görmek

Kahve falında evde su patladığını görmek

Kahve falında evde su patladığını görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında evde su patladığını gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında evde su patladığını görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun patladığını görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işarettir.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında uçak patladığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek aile saadetinin artacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ocağın patladığını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında karnının patladığını görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın düşüp patladığını görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir