AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kızının suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının dereye düştüğünü görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının çukura düştüğünü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kızının uçurumdan düştüğünü görmek büyük rahatlık yaşanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın düştüğünü görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir