AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atan birini görmek

Kahve falında silah atan birini görmek

Kahve falında silah atan birini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah atan birini gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Kahve falında silah atan birini görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah atarken görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, büyük başarılara kazanılacağına inanılır.

Kahve falında silah atanı görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında atatürk portresi görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka kuruma atanmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atamasının olduğunu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı ata binmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atama görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir