AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve kelepçe görmek

Kahve falında silah ve kelepçe görmek

Kahve falında silah ve kelepçe görmek parasının ve malının çoğalacağına, maddi anlamda feraha ermeye, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah ve kelepçe gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında silah ve kelepçe görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçeden kurtulmak hayırlı bir döneme girileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Kahve falında kelepçeli insan görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret eder.

Kahve falında kelepçe bilezik görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir