AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere teslim olmak

Kahve falında askere teslim olmak

Kahve falında askere teslim olmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında askere teslim olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında askerlere teslim olmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere teslim olmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Kahve falında düşmana teslim olmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah teslim etmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında teslim etmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ruhu teslim etmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında ruhunu teslim etmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar teslim etmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir