Kahve falında askerlere teslim olmak

Kahve falında askerlere teslim olmak dostlarını da iyi seçeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Kahve falında askerlere teslim olmak gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında askere teslim olmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlere teslim olmak kendi işinin başına geçeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın teslim etmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ruhunu teslim ettiğini görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında düşmana teslim olmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına inanılır.

Kahve falında teslim etmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta teslim olmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar teslim almak borçlarının da kapanacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir