AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah satın almak

Kahve falında silah satın almak

Kahve falında silah satın almak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah satın almak gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Kahve falında silah satın almak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan satın almak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bal satın almak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cezve satın almak şansının her zaman yaver gideceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı satın almak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı biber satın almak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, makamının sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sirke satın almak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin satın almak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir