AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde göçük altında kalmak

Kahve falında depremde göçük altında kalmak

Kahve falında depremde göçük altında kalmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göçük altında kaldığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına inanılır.

Kahve falında birini göçük altında görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, bilgiyle donanacağına işarettir.

Kahve falında göçük altından çıkmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında göçükten kurtulmak onları gücendireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göçük mezar görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göçükten çıkmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında depremin altında kalmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir