AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, memur ise terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sıkıntılı görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sıkıntıda olduğunu görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında iş arkadaşını sıkıntılı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sıkıntılı olduğunu görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntıda görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir