AnaSayfa / Genel / Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında maddi sıkıntı çektiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulur.

Kahve falında maddi sıkıntı çekmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında birine maddi yardım etmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında maddi yardım almak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında maddi yardım etmek alım gücünü yitireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maddi zarar görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında maddi zarara uğramak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir