AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında sıkıntı çekmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sıkıntılı görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sıkıntı içinde olmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sıkıntılı görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir