AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Kahve falında başka birini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Kahve falında başka birini sıkıntıda görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini sıkıntılı görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının sıkıntılı olduğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasını sıkıntılı görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir