AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kişiyi sıkıntılı görmek kısmetinin bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü sıkıntılı görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sıkıntıda olduğunu görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sıkıntı çekmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıkıntılı arkadaş görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında çok sıkıntı çekmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mevki kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sıkıntıda görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir