AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sık görmek

Kahve falında birini sık görmek

Kahve falında birini sık görmek kuş gibi hafifleyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, maddi gücünün katlanacağına, çok zengin olacağına, başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında birini sık gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında birini çok sık görmek kötü noktalara geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Kahve falında sık sık deniz görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında sıkan yüzük görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı sıkarak öldürmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık uçmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak kazanılan paranın artacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir