AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sık sık görmek

Kahve falında birini sık sık görmek

Kahve falında birini sık sık görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sağlık sorunları yaşanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sık sık gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında sık sık kıyafet değiştirmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, adının her yerde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sık sık birini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini sık sık görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında limon sıktığını görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında limon sıkmayı görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir