AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sığır görmek

Kahve falında çok sığır görmek

Kahve falında çok sığır görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hataların telafi edileceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında çok sığır gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Kahve falında sığır sürüsü görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığırın öldüğünü görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında sığır gübresi görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sığır görmek çalıştığı yerde amir olacağına, iyi halinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına işaret eder.

Kahve falında sığır kesildiğini görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığır dili görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir