AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığırcık görmek

Kahve falında sığırcık görmek

Kahve falında sığırcık görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sığırcık gördüyseniz:

  • Kıskançlığa veya inatlaşmaya bağlı uyumsuzluklar ya da anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek karamsar olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sığırcık görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Kahve falında sığırcık sürüsü görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulur.

Kahve falında sığırcık kuşu sürüsü görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir