AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır kesmek

Kahve falında sığır kesmek

Kahve falında sığır kesmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yüzüne kan geleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, yenileneceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Kahve falında sığır kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sığır eti kesmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sığır kesmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Kahve falında sığır inek görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hasta sığır görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işarettir.

Kahve falında ölü sığır görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çok sığır görmek güzellik ve hayır geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sığır kanı görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında büyük sığır görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir