AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır dili görmek

Kahve falında sığır dili görmek

Kahve falında sığır dili görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, rahat edileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır dili gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sığır dili görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, memur ise terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu sığır görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında sığırlar görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır satın almak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sığır görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına inanılır.

Kahve falında sığır ve koyun görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi sığır görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir