AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır otlatmak

Kahve falında sığır otlatmak

Kahve falında sığır otlatmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sığır otlatmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığır otlatmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek kendi işini açacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sığır derisi yüzmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sığır görmek zararın telafi edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığırlar görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında sığır pisliği görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir