AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş sığır görmek

Kahve falında ölmüş sığır görmek

Kahve falında ölmüş sığır görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş sığır gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölü sığır görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sığır görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sığır görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında besili sığır görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sığır yüzmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında hasta sığır görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sığırın öldüğünü görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir