AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır kanı görmek

Kahve falında sığır kanı görmek

Kahve falında sığır kanı görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancının da artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığır kanı gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında sığır kanı görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır boğazlamak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırdan korkmak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sığır gübresi görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında sığır eti yemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığır boku görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sığır görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir