AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu gütmek

Kahve falında kuzu gütmek

Kahve falında kuzu gütmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, büyük bir makama geleceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu gütmek gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında koyun kuzu gütmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu gütmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan gütmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında inek gütmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sığır gütmek çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında keçi gütmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında davar gütmek ayıplanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz gütmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir