AnaSayfa / Genel / Kahve falında kin gütmek

Kahve falında kin gütmek

Kahve falında kin gütmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kin gütmek gördüyseniz:

  • Zaman veya pozisyon yaratmanız ya da fırsatın farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında kin gütmek hobilerine eğileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kina gecesi gitmek onu uyaracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sığır gütmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında kina elbisesi giymek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hem itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davar gütmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gütmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kin duymak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işarettir.

Kahve falında kinali ayak görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir