AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz gütmek

Kahve falında öküz gütmek

Kahve falında öküz gütmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz gütmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında öküz gütmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında davar gütmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi gütmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu gütmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında koyun gütmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Kahve falında inek sürüsü gütmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında inek gütmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kin gütmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir