AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun gütmek

Kahve falında koyun gütmek

Kahve falında koyun gütmek sorunlarından arınacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iflasın eşiğine geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında koyun gütmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında koyun gütmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kuzu gütmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu gütmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında öküz gütmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kin gütmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır gütmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek sürüsü gütmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek gütmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir