AnaSayfa / Genel / Kahve falında davar gütmek

Kahve falında davar gütmek

Kahve falında davar gütmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bundan hayır göreceğine, çevrenizden takdir görmeye, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında davar gütmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında davar gütmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında davara binmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulmaktadır.

Kahve falında inek sürüsü gütmek artık hayatının bir düzene gireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında davar yaymak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında davar eti görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun gütmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır gütmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davar kesmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir