AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır eti görmek

Kahve falında sığır eti görmek

Kahve falında sığır eti görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ilim irfan öğreneceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sığır eti gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında sığır eti görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığır eti yemek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında sığır et görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, bol muhabbette kalacağına inanılır.

Kahve falında sığır eti kesmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sığır yüzmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır kesmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında sığır yavrusu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir