AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır sağmak

Kahve falında sığır sağmak

Kahve falında sığır sağmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır sağmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında sığır sağmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına işarettir.

Kahve falında siyah sığır görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır boku görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Kahve falında sığır kovalamak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara sığır görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında sığır kellesi görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığır et görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir