AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayla yakalanmak

Kahve falında sigarayla yakalanmak

Kahve falında sigarayla yakalanmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sigarayla yakalanmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak faydalı şeyler yapacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara yakalatmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sigarayla yakalanmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sigarayı yakamamak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yeni kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir