AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara yakalatmak

Kahve falında sigara yakalatmak

Kahve falında sigara yakalatmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, mutlu olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yalan söylemeye, bir bebek sahibi olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında sigara yakalatmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak her şeyin yolunda gideceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında sigarayla yakalanmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında sigarayı yakamamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içerken birine yakalanmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara yakalatmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel yaka görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir