AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortuma yakalandığını görmek

Kahve falında hortuma yakalandığını görmek

Kahve falında hortuma yakalandığını görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, aralarından su sızmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortuma yakalandığını gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hortuma yakalanmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, evi yoksa ev alacağına alamet eder.

Kahve falında hortuma yakalandığını görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında çeşme hortumu görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında rüzgarlı hortum görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla yıkanmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük hortum görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına alamet eder.

Kahve falında uzun su hortumu görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla ev sulamak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir