AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sigarasını yakmak

Kahve falında birinin sigarasını yakmak

Kahve falında birinin sigarasını yakmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin sigarasını yakmak gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarayı yakmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigarasını yakmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında kibritle sigara yakmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına işarettir.

Kahve falında sigara yakmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigarayı tersinden yakmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, giden birinin geri döneceğine delalettir.

Kahve falında sigarayı ters yakmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir