AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sigarasını yakmak

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, gamsız bir hayat süreceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında sigarayı yakmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigarayı tersten yakmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Kahve falında sigara yakmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kibritle sigara yakmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında sigarayı tersinden yakmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sigarayı ters yakmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir