AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel yaka görmek

Kahve falında dantel yaka görmek

Kahve falında dantel yaka görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel yaka gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında dantel yaka görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dantel ördüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dantel iç çamaşırı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında dantel yumağı görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dantelli beyaz çarşaf görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel elbise görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dantel çeyiz görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dantel satmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir