AnaSayfa / Genel / Kahve falında gizlice içki içmek

Kahve falında gizlice içki içmek

Kahve falında gizlice içki içmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yeni bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gizlice içki içmek gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Kahve falında gizlice içki içmek vaaz ve nasihate, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gizlice sigara içmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evine gizlice girmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gizlice ağlamak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere gizlice girmek şeref ve rütbeye, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini gizlice izlemek rahatlığa ereceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında gizlice evlenmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında gizlice evlendiğini görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir